En drivkraft for kunnskap

Lokalbanken er hele tiden ute etter måter vi sammen kan skape drivkraft for vekst på Helgeland. Næringslivet er en avgjørende faktor for å utvikle regionen videre, og derfor forteller vi historier om drivkrefter på Helgeland.

Vi har 150 medarbeidere på Helgeland som står på for kundene og som bidrar til å skape fremtidens Helgeland

Samarbeid, kunnskap og vekst

Lokalbanken vil formidle historier om samarbeid og vekst fra næringslivet på Helgeland. Vi skal også dele vår kunnskap om bank, finansiering, forsikring og samfunnsutvikling. På denne måten vil vi bidra til å styrke omdømmet til en region som har et godt utgangspunkt med et hav av naturressurser og gode levevilkår.

Vi har også svært mange dyktige mennesker på Helgeland; Innen noen bransjer er vi ledende i Norge og i verden. Like fullt må vi fortsette jobben for å rekruttere nye helgelendinger, og det er noe av det Lokalbanken vil bidra til.

Les gjerne våre artikler på bloggen, og ta kontakt om det er noe du lurer på eller om du ønsker å bli kunde hos oss.

Personvernvilkår

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.