En drivkraft for vekst

Lokalbankens visjon er å være en drivkraft for vekst. Visjonen gir oss motivasjon til å stå på for kundene og for å bidra til å skape framtidens Helgeland. Derfor sørger vi for å gi av vårt overskudd gjennom sponsing og gaver slik at hele Helgeland blir et enda bedre sted å bo.

Både unge og eldre tar turen innom når Helgeland Sparebank inviterer til gratis frokost i de fire byene på helgeland. Foto: Susann Sivertsen

Vi har lokalt eierskap, kjenner og stoler på helgelendingene og ser derfor muligheter for de ønsker og drømmer både privatpersoner og bedrifter har. Vi har 150 ekte og engasjerte medarbeidere i de fire byene på Helgeland og sørger for å gi av vårt overskudd gjennom sponsing og gaver slik at hele Helgeland blir et enda bedre sted å bo.

Personvernvilkår

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.