Drivkraftkonferansen

Drivkraftkonferansen 2020 er nå utsolgt. Interessen har vært formidabel, og vitner om et engasjert og interessert næringsliv. Vi ønsker velkommen til en dag med gode smittevernrutiner, spennende foredrag og en rykende fersk status fra næringslivet på Helgeland. Nytt i år er at vi også deler ut Kompetansestipendet.

Rakk du ikke å sikre deg plass? Sett deg på ventelista for årets konferanse, eller holde av datoen til neste Drivkraftkonferanse: 25. og 26. august 2021.

Velkommen til Drivkraftkonferansen 2020

Vi i Lokalbanken tror det er viktigere enn noen gang at lokalt næringsliv møtes, utveksler erfaringer og kompetanse, og får oversikt over marked og næringsliv i regionen. Tematikken i år er den økonomiske situasjonen i Norge og på Helgeland.

I år blir konferansen naturligvis litt annerledes. Vi har lagt til rette for en halv dag med gode smittevernrutiner og inspirerende foredrag. Vi stiller som alltid det samme spørsmålet:

Hvordan skape drivkraft for vekst på Helgeland?

Årets konferanse arrangeres 26. august hos Fru Haugans i Mosjøen.

Utdeling av Kompetansestipendet

Rune Austvik og bjørn-tore Brønlund

Under Drivkraftkonferansen offentliggjør vi de første mottakerne av Kompetansestipendet. Stipendet er på 30.000 kr., og skal bidra til mer kompetanseutvikling i bedrifter.

Vi ønsker søknader fra både store og små bedrifter og deres ansatte, innen hvilket som helst fagfelt. Det viktigste er at bedriften fremmer entreprenørskap, skaperevne og kompetanseutvikling på Helgeland.

Bedriften og den aktuelle ansatte søker selv. Vi ser etter en ansatt som er lærevillig, på søkende etter ny kompetanse og villig til å utvikle seg enda mer med riktig støtte fra sin bedrift sammen med Lokalbanken.

Frist for å sende inn søknad er 20. august 2020. Vi offentliggjør mottakerne av årets stipend under Drivkraftkonferansen 26. august 2020.

Opplev Mosjøen

Foto: Hans Petter Sørensen

Avslutt Drivkraftkonferansen med et skikkelig magesug og adrenalin-kick med zipline fra Øyfjellet og rett i hagen til Fru Haugans. Fru Haugans åpner baren etter konferansen hvor det blir rom for videre mingling

Personvernvilkår

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.