Om Drivkraftkonferansen

Drivkraftkonferansen er Helgeland Sparebank sin årlige næringskonferanse for å sikre vekst, innovasjon og samarbeid mellom offentlig og privat næringsliv. Hvert år stiller vi spørsmålet:

Hvordan skape drivkraft for vekst på Helgeland?

Drivkraftkonseptet har tre hovedelementer:

  • Drivkraftkonferansen, hvor privat og offentlig næringsliv møtes for å utvikle samarbeidet på Helgeland. Vi deler også ut Drivkraftprisen til en lokal ildsjel.
  • Det digitale Drivkraftmagasinet, hvor vi bidrar til en mer attraktiv region gjennom å spre kunnskap og fortelle  gode historier om Helgeland.
  • Vi deler ut kompetansestipendet som skal gi mer drivkraft til bedrifter og deres ansatte på Helgeland, og dermed også sikre rekruttering.

Kompetansestipendet

Helgeland Sparebank lanserer i 2020 et kompetansestipend for å være en drivkraft for kompetanseutvikling på Helgeland. Kompetansestipendet er et stipend til et næringsliv som ser verdien av å styrke sine ansatte. Målsettingen er å trigge lærevillige ansatte til å være en pådriver for vekst og utvikling i sin bedrift og i sin region.

Tilbakeblikk Drivkraftkonferansen 2019

Arkiv

Personvernvilkår

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.