Kompetansestipend

Helgeland Sparebank ønsker å være en drivkraft for kunnskap og kompetanse. Å videreutvikle næringslivet i regionen er en av de viktigste nøklene for å få vekst og utvikling.

T.V.: Rune Austvik og Bjørn-Tore Brønlund

Bedriftene selv, men også medarbeiderne skal stimuleres til å være en drivkraft for vekst. Vi ønsker å få søknader fra bedrifter og deres ansatte som er lærevillig, på søkende etter ny kompetanse og som vi tror kan utvikle seg enda mer med riktig støtte fra sin bedrift sammen med Lokalbanken.

Ny søknadsfrist: 24. august

Banken ser etter bedrifter som har ansatte som fremmer entreprenørskap, skaperevne og kompetanseutvikling på Helgeland. Vi ser etter de som utvikler arenaer for samhandling og kompetansedeling og som styrker høyere utdanning og forskning. Søkerne gjør noe ekstra for å utvikle, engasjere og utgjøre en forskjell i vårt lokalsamfunn.

Kompetansestipendet

Kompetansestipendet er på kr 30.000,- samt en oppmerksomhet

Hvem kan søke?

Bedrifter og/eller personer som satser på kompetanseutvikling på Helgeland.

Kriterier

Helgeland Sparebank lanserer et kompetansestipend for å være en drivkraft for kompetanseutvikling på Helgeland. Dette er et stipend til et næringsliv som ser verdien av å styrke sine ansatte.  

  • De som kan søke er bedrifter og/eller personer som satser på kompetanseutvikling på Helgeland. Det kan være en eller flere ansatte, eller konkrete prosjekt
  • Banken velger ut aktuelle kandidater og/eller prosjekter blant søkere som har sendt søknad via søknadsportal
  • Prosjektet eller tiltaket har verdi over tid. Støtten gis til prosjekter som har egeninnsats og støtte fra egen arbeidsplass/og eller annen finansiering
  • Prosjektet skal ha et klart definert mål om kompetanseutvikling som kommer den enkelte og bedriften til gode.
  • Prosjektet skal komme til nytte for Helgeland som region.

Personvernvilkår

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.