Vi skaper framtidens Helgeland gjennom vårt virke og våre verdier

Kontakt oss

Lokalbanken på Helgeland

Sparebank 1 Helgeland

Helgeland Sparebank blir SpareBank 1 Helgeland i 2021. Den nye Lokalbanken skal fortsatt bidra til vekst på Helgeland, med de samme rådgiverne og det samme engasjementet for Helgeland.

Rune Austvik og bjørn-tore Brønlund

Kompetansestipendet

Helgeland Sparebank ønsker å være en drivkraft for kunnskap og kompetanse. Å videreutvikle næringslivet i regionen er en av de viktigste nøklene for å få vekst og utvikling.

Drivkraftkonferansen

Drivkraftkonferansen er Helgeland Sparebank sin årlige næringskonferanse for å sikre vekst, innovasjon og samarbeid mellom offentlig og privat næringsliv. Hvert år stiller vi spørsmålet: “Hvordan skape drivkraft for vekst på Helgeland?

Samme verdier - mer drivkraft

Lokalbanken vil stimulere til mer samarbeid på Helgeland og har inngått et historisk samarbeid med SpareBank 1-alliansen og SpareBank 1 Nord-Norge. Fra 2021 vil Helgeland Sparebank bli SpareBank 1 Helgeland. Vi skal fortsatt være Lokalbanken på Helgeland – med de samme verdiene, men mer drivkraft.

En drivkraft for vekst på Helgeland

Lokalbankens visjon er å være en drivkraft for vekst. Visjonen gir oss motivasjon til å stå på for kundene og for å bidra til å skape framtidens Helgeland. Derfor sørger vi for å gi av vårt overskudd gjennom sponsing og gaver slik at hele Helgeland blir et enda bedre sted å bo.

Bjørn Tore Brønlund i Helgeland Sparebank

En drivkraft for kunnskap på Helgeland

Lokalbanken leter alltid etter måter å sammen skape drivkraft for vekst på Helgeland. Næringslivet er en avgjørende faktor for å utvikle regionen videre. Derfor ønsker vi å fortelle gode historier om andre drivkrefter på Helgeland.

Personvernvilkår

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.