Pusset opp og klare for ny lokalbank i 2021

Banklokalene i Mosjøen er forvandlet til et trivelig og moderne kontorlokale tilpasset dagens bankdrift der rådgivningssamtalen står i fokus. Neste år kommer de andre byene etter når nye SpareBank 1 Helgeland ser dagens lys.

En sniktitt i våre nye lokaler

Neste år blir Lokalbanken SpareBank 1 Helgeland, men det var viktig å forskuttere oppussing av lokalene i Mosjøen for å imøtekomme kundenes behov og legge til rette for moderne bankdrift.  

– Samtalene mellom kunde og rådgiver er ofte mer omfattende enn tidligere og da er det viktig å legge til rette for lokaler hvor dette kan skje under trygge og skjermede forhold, sier banksjef for privatmarkedet i Mosjøen, Svein Hansen.

Dag Hugo Heimstad og Svein Hansen i Helgeland Sparebank
NYTT OG BEDRE: – Vi har fått lokaler for ansatte og kunder som er tilpasset dagens bankdrift, der rådgivningssamtalen står i fokus, sier banksjef for privatkunder i Helgeland Sparebank i Mosjøen, Svein Hansen (t.h). Her sammen med direktør for personmarked i Helgeland Sparebank, Dag-Hugo Heimstad.

Digital service og kontor

For innbyggerne i Mosjøen har bankbygget vært en institusjon siden den første versjonen sto ferdig i 1964. Trinn to kom i 1984 og den siste ombyggingen skjedde i 2000. Og nå er innsiden veldig forandret.

– Det har skjedd en rivende utvikling i hvordan banktjenester utføres. Lokalbanken vet at mange kunder har banken i lomma, gjennom mobilbanken, samt at rask hjelp fra kundeservice er svært viktig i hverdagen, sier Hansen.

Neste kontor ut

Men det er ikke bare i Mosjøen at det skal skje ting. Neste år skal Helgeland Sparebank overta kunder og kontorer fra SpareBank 1 Helgeland og da blir det oppussing også på de resterende lokalene på Helgeland.

I Sandnessjøen omgjøres dagens SpareBank 1 Nord-Norge til SpareBank 1 Helgeland og får flotte lokaler midt i sentrum. Kontorene i Brønnøysund og på Mo skal pusses opp i tiden som kommer, tilpasset den nye profilen til SpareBank 1 Helgeland. På Mo står bankbygget foran en omfattende ombygging og oppussing.

Flere kompetansearbeidsplasser

Den nye Lokalbanken moderniserer byggene sine, både for å ta imot kundene på en bedre måte, men også for å legge til rette for de kompetansearbeidsplassene banken har.

– Vi har mange flinke folk i kundeposisjon over hele Helgeland, men i tillegg har både Mo og i Mosjøen viktige kompetansemiljø som utvikler tjenester og leverer på alle fagområder som kreves for å ha drive en fullverdig bank i dag. Det er viktig at både kunder og våre egne ansatte har et så bra miljø som mulig, sier direktør for forretningsutvikling, Øyvind Karlsen.

Øyvind Karlsen, Helgeland Sparebank
SPAREBANK 1 HELGELAND NESTE ÅR: I forbindelse med ny Lokalbank blir også kontorene i Mo i Rana og Brønnøysund pusset opp, mens det i Sandnessjøen er det SpareBank 1 sine lokaler som skal brukes, forteller direktør for forretningsutvikling, Øyvind Karlsen.

Helgeland Sparebank blir SpareBank 1 Helgeland i 2021. Samme verdier – mer drivkraft.

Vis kommentarfelt

Personvernvilkår

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.