Fjorårets vinner av BakVerket

Vis oss ditt #BakVerk – vinn premier

Tradisjonen tro inviterer vi sammen med Verket Musikkfestival til bakekonkurranse midt i førjulstida. Tema er «jeg gleder meg, og i år håper vi mange inkluderer vår nye logo i sitt BakVerk.


BakVerket 2019: Fjorårets vinner lagde en imponerende pepperkake-kopi av gamle Meyergården, med Lokalbankens da nye logo på siden.


Det er tredje gang vi arrangerer bakekonkurranse sammen med vår samarbeidspartner, Verket Musikkfestival. Konkurransen går ut på å lage en kreasjon i pepperkakedeig, med årets tema: «Jeg gleder meg».

I januar velges noen heldige vinnere, hvor hovedpremien er festivalpass til Verket 2021, Verket-luer og et produkt fra Heymat. I tillegg får alle som deltar i konkurransen en Sparebank 1-lue eller pannebånd!

For å være med må du tagge Helgeland Sparebank og Verket, samt hashtagger det med #BakVerket, #helgeland og #SpareBank1Helgeland

KREATIVT: I 2018 fikk vi blant annet inn bidrag av pepperkake-scener med seigmenn-publikum og sjokoladestjerner.

Tema: «Jeg gleder meg»

– Vi vet mange føler på et savn etter ting man kunne gjøre før Korona. Som festivalarrangør savner jeg veldig å både lage- og delta på festivaler, men det kommer en tid hvor vi kan gjøre alt dette igjen, sier festivalsjef Ingrid Alte Westman, og legger til:

– I mellomtiden synes vi årets BakVerket er en fin anledning til å se fremover, holde humøret oppe og hylle det man gleder seg til. Derfor oppfordrer vi store og små til å vise oss nettopp dette ved hjelp av pepperkakedeig.

– Her er det bare fantasien som setter grenser. Kanskje gleder du deg til fotballcup, eller til hjemmefest, eller rett og slett gi en god klem til noen du ikke har sett på en stund? Da er det nettopp det som skal være ditt bidrag i konkurransen, sier Westman. 

BakVerket 2019
FESTIVALSTEMNING: Marianne Lorentzen og hennes bakelag fanget festivalstemningen på Revelen, nærmere bestemt ved festivaldoen.

Åpent for helgelendinger i hele Norge

– For tiden er vi jo mange som er veldig mye hjemme så vi håper konkurransen vil inspirere til en hyggelig aktivitet i en annerledes hverdag, sier markeds- og kommunikasjonssjef i Helgeland Sparebank Majken Hauknes, som håper mange vil sende inn bidrag, og understreker at det er lov å delta i konkurransen på hele Helgeland, og i resten av landet.

– Kanskje er det noen fraflytta Helgelendinger som kjenner på savnet av Helgeland og vil hylle vår fine region i pepperkakeform? Det hadde vært ekstra stas om de kreative sjelene ville smykke BakVerket med noe som ligner vår kommende nye logo, siden vi skal bli SpareBank 1 Helgeland noen måneder inn i det nye året. Vi har ganske god oversikt over hvordan den nye profilen vil se ut, men siden hverken den nye banken eller logoen finnes riktig ennå, ser vi fram til kreative innspill her, sier Hauknes.

Koronatilpasninger

Tidligere har man deltatt ved å levere sitt bidrag til lokalkontoret på Mo, hvor det har stått på utstilling i førjulstida. Nå skal vi møtes så lite en stund framover, noe som betyr at det ikke blir fysisk pepperkake-utstilling i år. Derfor vil årets konkurranse skje digitalt, hvor alt man trenger å gjøre for å delta er å dele bilde av sin kreasjon i sosiale medier. Slik deltar du:

  • Deltakerne baker og setter sammen sitt bidrag. Du kan bake med familie eller venner, eller kreere bidraget helt på egenhånd.
  • Bidraget tas bilde av og deles i sosiale medier med følgende tagger: @Helgeland Sparebank (@helgelandsparebank på instagram), @Verket Musikkfestival (@verketfestivalen på instagram), #BakVerket #helgeland #Sparebank1Helgeland
  • Du kan delta helt frem til 31. desember. Vinner offentliggjøres 11. januar.
Vis kommentarfelt

Personvernvilkår

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.