Eiendomsmegler 1 og SpareBank 1 Helgeland

Fullservice finanshus

1. mars åpnes dørene for en samlokalisering av nye SpareBank 1 Helgeland og EiendomsMegler 1 Nord-Norge, som satser stort i alle de fire byene på Helgeland. 

– Vi gleder oss til å flytte inn sammen med EiendomsMegler 1 i alle helgelandsbyene, der kundene våre får alt på ett sted, sier direktør for privatmarkedet i Helgeland Sparebank – men ganske snart SpareBank 1 Helgeland – Dag-Hugo Heimstad. 

Alt under ett tak i hver by 

Bakgrunnen for å gå inn i SpareBank 1-alliansen er å skape en sterkere og bedre bank for kundene, gjennom å gi tilgang til nye produkter og tjenester fra det beste digitale utviklingsmiljøet i Norge. I tillegg kjøper SpareBank 1 Helgeland 15 prosent av både EiendomsMegler 1 Nord-Norge og Regnskapshuset Nord-Norge og blir dermed et fullservice finanshus. 

– Vi vet av erfaring at både boligselgere og -kjøpere setter pris på god rådgivning fra oss som eiendomsmeglere, men også fra sin lokale bank. Det at vi nå er å finne under samme tak, blir en styrke, sier administrerende direktør, Kristin Amundsen i EiendomsMegler 1 Nord-Norge. 

Satser stort 

EiendomsMegler 1 Nord-Norge har vært tilstede på Helgeland i mange år, og med Lokalbanken som ny eier i ryggen, vil selskapet styrke alle de fire kontorene i Brønnøysund, Sandnessjøen, Mosjøen og Mo i Rana. Men det er også en riktig strategisk satsing for EiendomsMegler 1 å satse på Helgeland, rett og slett fordi regionen er et spennende område med en positiv utvikling. 

– Det er stor optimisme og gode framtidsutsikter på Helgeland, og vi vil svært gjerne ta del i folks boligdrømmer og bidra til den veksten regionen er på vei inn i, sier Amundsen. 

Dag Hugo Heimstad, Lena Elise Nyborg, Jan Øyvind Westby og Sander Meisfjord.
SpareBank 1 Helgeland har kjøpt seg inn i EiendomsMegler 1 Mosjøen, Mo i Rana, Brønnøysund og Sandnessjøen. F.v.: Dag Hugo Heimstad, Lena Elise Nyborg, Jan Øyvind Westby og Sander Meisfjord.

EiendomsMegler 1 kjenner både Nord-Norge og Helgeland godt allerede, men styrker nå staben sin med flere meglere. Det vil si at det totalt sett vil jobbe 14 på Helgeland, med ytterligere 90 ansatte i resten av Nord-Norge som utgjør et godt fagmiljø i ryggen. 

– Vi er opptatt av god rekruttering og har gode traineeprogram for de som er interessert i en karriere i vår bransje, forteller Amundsen, som håper og tror på ytterligere stillinger etter hvert. 

Kakefest lokalt 

Det var kakefest ved alle de lokale kontorene, og en ekstra feiring i de nyoppussede lokalene i Mosjøen i en koronavennlig markering. 

– Eiendomsmegler 1 er Norges største og beste eiendomsmegler, og bank og megling er hånd i hanske. Vi er utrolig viktig for hverandre både for å lykkes og for å gi kundene den beste rådgivingen og kundeopplevelsene, sier Dag-Hugo Heimstad. 

Rolf Einar Jensen, , Tor Magne Aanonli.
Lokal markering: Helgeland Sparebank inviterte Eiendomsmegler 1 og SpareBank 1 Nord-Norge avd. Helgeland inn til en koronavennlig markering. Fra venstre: Rolf Einar Jensen, banksjef privat Mo i Rana i Helgeland Sparebank; Herman Fagernes, trainee i EiendomsMegler 1, og Tor Magne Aanonli, banksjef Helgeland for SpareBank 1 Nord-Norge.

– Eiendomsmegler 1 ligger fremst i Norge på nyutviklingen av meglertjenesten, og jeg håper kundene våre vil merke et forskjell på at de får de siste og beste verktøyene for både boligsalg og boligkjøp, sier Heimstad. 

Faktaboks: 

  • EiendomsMegler 1 Nord-Norge er Nord-Norges største eiendomsmegler 
  • EiendomsMegler 1 Nord-Norge er et datterselskap av SpareBank 1 Nord-Norge. 
  • Helgeland Sparebank kjøper 15 prosent av EiendomsMegler 1 Nord-Norge og Regnskapshuset Nord-Norge 1. mars 
  • Helgeland Sparebank blir SpareBank 1 Helgeland 15. mars 
Vis kommentarfelt

Personvernvilkår

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.