Sommervikarer i Helgeland Sparebank

Sommerjobb innen salg og markedsføring

Lokalbanken er på jakt etter opptil 12 studenter for spennende og utfordrende sommervikariat innen salg og markedsføring.

– Vi skal være en drivkraft for vekst på Helgeland, og da må vi vise fram det spennende næringslivet vi har – både til helgelendingene selv og potensielle tilflyttere, forklarer direktør for personmarked i SpareBank 1 Helgeland, Dag-Hugo Heimstad.

Som et bidrag til å fremme regionen, lyser SpareBank 1 Helgeland nå ut 8-12 sommerjobber innen salg og markedsføring.

– Lokalbanken er en viktig kompetansebedrift på Helgeland. Ikke alle vet at vi har ansatte innen både IT, digitale kanaler, marked og kommunikasjon, i tillegg til kunderettede stillinger, sier markeds- og kommunikasjonssjef Majken Hauknes.

Den nye Lokalbanken

SpareBank 1 Helgeland, tidligere Helgeland Sparebank, er en spennende arbeidsplass i vekst og utvikling. Siden inntreden i SpareBank 1-alliansen 15. mars 2021 har mye skjedd, og vi går en spennende sommer og høst i vente.

– Den nye Lokalbanken skal ha de samme verdiene – men med mer drivkraft, slår markeds- og kommunikasjonssjef Majken fast, og fortsetter:

– Drivkrafta skal gjenspeiles i vårt engasjement for Helgeland gjennom spons og gaver, men også gjennom vår lokale tilstedeværelse og lokale eierskap i regionen.

Sommerjobb innen salg

Som salgs- og kundearbeider blir din jobb å alltid ha kunden i fokus. En av dine viktigste oppgaver vil være å skape de gode kundeopplevelsene med rådgivning og salg, samt å veilede kunder i våre digitale tjenester.

– Disse sommerjobbene er i kjernen av hva bankdrift er. Det viktigste vi har, er naturligvis kundene våre. Derfor ønsker vi å satse ekstra på gode kundeopplevelser i sommer og gi unge helgelendinger et innblikk i hva det vil si å jobbe i bank, gi service og rådgivning til alle våre kunder, sier Dag-Hugo Heimstad.

Søknadsfrist 25. april


Sommerjobb innen markedsføring

– Som sommervikar i markeds- og kommunikasjonsavdelingen blir du en viktig del av arbeidet med overgangen til ny Lokalbank, forteller Hauknes. Hun leder markeds- og kommunikasjonsavdelingen i SpareBank 1 Helgeland, som består av to kommunikasjonsrådgivere og en designer.

Avdelingen trenger en IT-sterk og løsningsorientert person som kan bistå avdelingen både på digitale flater og ved sortering/organisering av materiell. Blant annet får du som oppgave å rydde, utforme og oppdatere på vår nettside, samt sortere og rydde i bankens materiell.

Søknadsfrist: 10. mai

Møt fjorårets sommervikarer

Martin Jæger Hansen

Martin Jæger Hansen
Martin Jæger Hansen (23), Mo i Rana.

Martin var bankvert i 2020, og mener det har gitt godt utbytte når han skulle søke jobb.

– Jeg fikk mye ut av sommerjobben. Først og fremst fikk jeg relevant erfaring på CVen, som hjalp meg å lande fast jobb etter studiene, forteller Martin Jæger Hansen, som snart starter i jobb i CGI i Oslo.  

– Det har også vært kjempebra å få en innføring i bransjen, og å få ta i bruk alt jeg har lært på skolebenken.

Marie Jøraholmen

Marie Jøraholmen
Marie Jøraholmen (22), Brønnøy

Marie var bankvert for tredje år på rad i 2020, og vil gjerne tilbake i sommer.

– Som sommervikar i banken har jeg lært mye om arbeidslivet, økonomi og om god kundebehandling. Jeg stortrives sammen med kollegaene mine og det er et veldig bra arbeidsmiljø, sier Marie, som studerer logistikkingeniør for øyeblikket.

– Det er dessuten en verdifull erfaring å ha på CVen, uansett hva du skal jobbe med senere.

Vis kommentarfelt

Personvernvilkår

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.