Samme verdier – Mer drivkraft

Lokalbanken vil stimulere til mer samarbeid på Helgeland, og vi vil være gode på samarbeid selv. Vi har inngått et historisk samarbeid med SpareBank 1-alliansen og SpareBanken Nord-Norge som innebærer at Helgeland Sparebank fra 2021 blir SpareBank 1 Helgeland. Vi skal fortsatt være Lokalbanken på Helgeland – med de samme verdiene, men mer drivkraft.  

Flere Farger Foto: Bjørn Leirvik

En drivkraft for samarbeid og vekst på Helgeland

Stadig større krav og konkurranse i banksektoren gjør at vi har tatt dette viktige grepet for å styrke tilbudet og drivkraften vi skal være overfor Lokalbankens kunder, ansatte og eiere; Vi sikrer lokal styring, nærhet til kundene og kompetansearbeidsplasser lokalt. Vi skal opparbeide oss muskler til å være en drivkraft for samarbeid og vekst gjennom å være en god sponsor, gavetildeler og kunnskapsformidler på hele Helgeland.

Samarbeid på Helgeland

Det er ikke en fusjon, men et samarbeid med SpareBank 1 Alliansen og SpareBank 1 Nord-Norge. Det sikrer bedre løsninger for kundene, samtidig som vi skaper utvikling lokalt og bånd i hele Nord-Norge. Samfunnsløftet fra SpareBank 1 består og vi skal fremdeles konkurrere der vi skal.

Personvernvilkår

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.